Intervju med Anders – En återkommande kund hos Halooba

På den svenska e-handelsmarknaden har Halooba gjort sig känt för sitt breda utbud av lagliga cannabinoider, och attraherar kunder med varumärken som HERO och Lustgasdirekten. Vi träffade Anders, en återkommande kund hos Halooba, för att få en inblick i hur dessa produkter påverkar hans vardag och sociala liv.

Hej Anders, tack för att du tar dig tid. Kan du berätta lite om dig själv och hur du kom i kontakt med Halooba?

Hej! Absolut, jag är en 30-årig grafisk designer som bor och arbetar i Stockholm. Jag hittade Halooba när jag sökte efter lagliga alternativ för avkoppling. Min vardag kan vara ganska stressig med deadlines och kundmöten, så jag letade efter något som kunde hjälpa mig att varva ner på kvällarna utan de biverkningar som starkare substanser kan ha.

Vad fick dig att välja just Halooba?

Jag blev imponerad av deras transparenta information och kvalitetssäkring av produkter. De har tydlig information om varje produkt och vilka effekter man kan förvänta sig. Det kändes tryggt, särskilt med tanke på att allt de säljer är helt lagligt och testat.

Vilka produkter har du provat och hur har de påverkat dig?

Anders: Jag började med att prova en vape med THCH. Effekterna är märkbara. Jag känner mig mer avslappnad och i balans, vilket verkligen hjälper mig att koppla av efter en lång dag. Sen har jag även testat deras 10-OH-HHC produkter till större sociala sammankomster, och det har varit ett bra sätt att känna mig mer öppen, euforisk och social.

Hur ser du på legalisering och tillgängligheten av dessa produkter?

Jag tror starkt på legalisering och säkra tillgångar till cannabinoider som THCH och THCJD i Sverige.

Några avslutande tankar om din upplevelse med Halooba?

Jag är väldigt nöjd med mina erfarenheter. Kundservice är toppen, och leveranserna är alltid snabba och diskreta. Jag rekommenderar verkligen Halooba till alla som är nyfikna på lagliga cannabinoider och vill ha en säker och pålitlig leverantör.

Tack Anders för din insikt och delning av dina erfarenheter med Halooba och dess produkter.